DRYKORN RAZER Genser bordeaux 1zKpeJuVK

vUDMPfYSvI
DRYKORN RAZER - Genser - bordeaux

Materiale & vedlikehold

Overmateriale 100% bomull

Materiale Sweat

Vedlikeholdsråd Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C, Finvaskprogram

Produktdetaljer

Hals/utringning Rund hals

Artikkelnummer DR222S000-G11

Modellhøyde Modellen er 189 cm høy og har på seg størrelse M

Passform Vid

Lengde Normal lengde

Ermelengde Ekstra lang

Ermelengde 66 cm i størrelse M

Totallengde 70 cm i størrelse M

Alltid gratis frakt og retur

100 dagers åpent kjøp

DRYKORN RAZER - Genser - bordeaux DRYKORN RAZER - Genser - bordeaux DRYKORN RAZER - Genser - bordeaux
MENY
JAKO STRIKER Teamwear schwarz/weiss gbhkhO
Kjøp Asics Gt2000 5 Trail Plasmaguard Black/carbon/gold Fusion Grå Sko Online OnnYIY9U
­
Menu

Nettredaksjonen

Vila VIMILANA SKIRT Fotsidt skjørt peach blush

POLIT IKK: Stjørdal AUF ved Emilie Storli har opprettet underskriftskampanje til støtte for Oddvar Nergårds ytringsfrihet.

I et brev til hele Stjørdal Kommunes administrative og politiske ledelse, står følgende;”Den 06.11.2012 publiserte rektor Oddvar Nergård ved Hegra skole en politisk ytring i lokale medier som stilte seg kritisk til de økonomiske disposisjonene til Stjørdal Kommunes politiske flertallskonstellasjon av Senterpartiet, Kristelig Folkeparti, Venstre, Høyre og Fremskrittspartiet med hovedfokus på saken om etablering av regionalt kulturhus pålydende 719 millioner kroner på Husbyjordet. Noen dager senere, den xx.11.2012, ble Oddvar Nergård kalt inn på teppet av sin sjef, etatsjef Astrid Wessel, hvor han ble stemplet som illojal overfor Stjørdal Kommune og fikk en sterk advarsel om å ikke komme med en slik ytring til i fremtiden. Dette kan ikke vi som gode samfunnsborgere la gå upåaktet hen. Vi kan ikke akseptere at et medmenneske mottar noen form for trusler og/eller advarsler fra hverken arbeidsgiver eller noen andre på grunn av en fri politisk ytring.”

Brevet siterer Norges grunnlov av 17. mai 1814:

«§100. Ytringsfrihed bør finde Sted.

Ingen kan holdes retslig ansvarlig for at have meddelt eller modtaget Oplysninger, Ideer eller Budskab, medmindre det lader sig forsvare holdt op imod Ytringsfrihedends Begrundelse i Sanhedssøgen, Demokrati og Indivitets frie Meningsdannelse. Det retslige Ansvar bør være foreskrevet i Lov.

Frimodige Ytringer om Statsstyrelsen og hvilkensomhelst anden Gjenstand ere Enhver tilladte. Der kan kun sættes slige klarlig definerede Grænser for denne Ret, hvor særlig tungtveiende Hensyn gjøre det forsvarligt holdt op imod Ytringsfrihedens Begrundelser.

Forhaandscensur og andre forebyggende Forholdsregler kunne ikke benyttes, medmindre det er nødvendigt for at beskytte Børn og Unge imod skadelig Paavirkning fra levende Billeder. Brevcensur kan ei sættes i Værk uden i Anstalter.

Enhver har Ret til Indsyn i Statens og Kommunernes Akter og til at følge Forhandlingerne i Retsmøder og folkevalgte Organer. Det kan i Lov fastsættes Begrænsninger i denne Ret ud fra Hensyn til Personvern og af andre tungtveiende Grunde.

Det paaligger Statens Myndigheder at lægge Forholdene til Rætte for en aaben og oplyst offentlig Samtale.»

Foto: Jannik Abel

Har du den følelsen av og til – at du ikke aner hva du skal ha på deg? Du står der foran klesskapet, rådvill og fortvilet. Skapet er tilsynelatende fullt. Likevel har du ingenting å ta på deg? Jeg har ikke tall påhvor mange ganger jeg har kjent det akkurat sånn.

Førkunne det være fordi jeg ikke følte meg vel i noen av klærne jeg hadde. Det kunne være fordi jeg hadde lagt på meg,og det var veldig få plagg jeg følte meg vel i. Den gang trodde at problemet ville forsvinne «hvis jeg bare klarte å gå ned i vekt».

I fjor klarte jeg faktisk det. Å gå ned i vekt, altså. ( Pier One Poloskjorter navy/white/red
for å lese min bloggpost fra april i fjor, hvor jeg skriver mer om min livslange kamp mot overvekten og løsningen jeg fant…)

I løpet av det siste året har jeg også kjøpt mange nye plagg, i min nye størrelse. Dermed skulle man jo tro at problemet skulle være løst. At jeg nå skulle hattmange klærjeg kunne ha tatt på meg, til en hvilken som helst anledning.

Det sitter langt inne å innrømme det, men… jeg sliter fortsatt. Dessverre. Fortsatt tar jegmeg selv i å stirre inn i klesskapet. Rådvill. Fortvilet. Irritert! «Hva f*** skal jeg ha på meg?»

Her forleden bestemte jeg meg for å angripe problemet på en ny måte. Jeg bestemte meg for å følge mitt eget råd og be om hjelp!

Ideen fikk jeg av min gode venninne Anette, som hater å shoppe. Til jul fikk hun derfor en sessionmed en «personal shopper» i gaveav mannen sin. Jeg møtte henne like etter at hun haddegjennomførtshoppingkurset, og hun var kort fortalt veldig happy! «Det der må jeg teste», tenkte jeg. Hvis det finnes håp for Anette, finnes det håp for alle.

Før ville jeg ha tenkt at personal shopper kun er noe av de aller mest velbemidlede kan ta seg råd til. At det handler om luksus og unødig staffasje. Jeg må innrømme at jeg har endret standpunkt. Nå tenker jeg faktisk at bruk av personal shopper kan væreet miljøvennlig valg. Det handler om å investere i nyttig kunnskap:

Hvis jeg kan få hjelp til å finne klær jeg virkelig vil ha, i en kvalitet som varer, kan jeg begrense innkjøpene til et absolutt minimum.

I motsetning til Anette, hater jeg ikke å shoppe. Men jeg har en lei tendens til å ende opp med impulskjøp, som gang på gang viser seg å være bomkjøp. Det er pinlig å innrømme det, men selvto år (!) med kjøpestopp har ikke kurert meg fra den uvanen.

Faksimile: www.personalshopping.no

Når du tilbringer mange timer hver dag der du sitter ved datamaskinen eller stårpå jobben, kan det være at ryggraden din aldri erriktig justert. Bedre holdning er avgjørende for din generelle helse og for at du skal unngå ryggsmerter, som er altfor vanlige i disse dager.

Bedre holdning er avgjørende for din generelle helse

I dagens artikkel vil vi dele noen av de beste teknikkene for å få enbedre holdning.

I utgangspunktet alt. Ryggraden er ditt viktigste støttesystem, og det er viktig å ta vare på den. En dårlig holdning kan føre til alvorlige, og til og med irreversible problemer, som for eksempel skivebrokk og kronisk tretthet. Men det er mer enn bare ubehag som kommerav at man ikkesitter,står eller går riktig.

Ryggraden

Kvinner lider ofte av feiljustering av hoften. Hvordan skjer det? Når vi er i ro, støtter vi ofte all vekten vår på ett av beina. Om du bruker høye hæler eller bærer tunge skuldervesker kan det forverre problemet.

Om du bruker høye hæler eller bærer tunge skuldervesker kan det forverre problemet.

Det å ha en dårlig holdning blir stadig mer vanlig, på grunn av den type arbeid mange har i dag. I tillegg til kommer den økende forekomsten av fedme, fysisk inaktivitet, og overdreven bruk av teknologi (inkludert mobiltelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner).

Når du vipper hodet ned for å sende en melding eller sjekke e-posten din og sosiale medier, fører det til at ryggraden synker sammen og kroppen din lener seg fremover. Visste du at dette er en av grunnene til at folk lider av nakkesmerter?

Når du vipper hodet ned for å sende en melding eller sjekke e-posten din og sosiale medier, fører det til at ryggraden synker sammen og kroppen din lener seg fremover.

Ikke glem å les: Honey Punch BARDOT Bluser black

Tamaris Sandaler black

Noen fokusererbare på hvordan de holder ryggen og ODLO BOTTOM LONG OMNIUS Tights black/acid lime
mens de trener eller løfter vekter. Men du må følge med på holdningen dinhele tiden, uansett hvor du er: om du er på matbutikken, på trikken, eller om du ser på TV hjemme.

Annonsere gratis når du søker artister og crew!

Skuespillere søkes Ellesse OVEST Treningsbukser ath grey marl
Vila VIMARTHA NEW COVER UP Cardigan grisaille
Artister søkes Musikalartister søkes Postproduksjonspersonale søkes Tommy Hilfiger Tailored Bukser blue
TV/film-crew søkes JOOP HERBY Dressjakke anthrazit MAjNF

Jeg vil takke allemedlemscoacherhosStagePoolfor at dere er så trivelige og hjelpsomme! Tusen takk.

Johanna Premiummedlem

Johanna

Det var 18. juni. Det var da jeg fikk min førsterolle gjennom StagePool. Men det var ikke bare min førsterolle, menogsåmin førsteHOVEDROLLE!

Evgenija , 12 årUng skuespiller som har fåttsin førstehovedrolle i sin førstekortfilm

Evgenija

Jeg gikkpå en auditionjeg så på StagePool. Noen dager senere ringte dem og sa jeg hadde fåttrollen.

Jesper Sjölander Musikalartist

Jesper Sjölander

Gjennom StagePoolfikk jeg hovedrollen iElvira i Sveriges Radios Julkalendern 2011! Hurra! Jeg vil bare si takk og God Jul!

Mathilda Lindström Skuespiller

Mathilda Lindström

Jeg har fåttnesten alle jobbene mine gjennom StagePool, blant annet en rolle iSide Show. StagePooler veldig gode på å finne auditions, der finnes nesten alt!

Maria Doverud Musikalartist

Maria Doverud

Jeg så at de søkteen mannlig statist i min alder til en reklamefilm. Jeg søkteog etter to timer ringte produksjonsselskapetog sa at jobben var min.

Lex Marshall Statist

Lex Marshall

Jeg trodde jeg var heltsjanseløsog at det var helt kjørtnårjeg helt plutselig fikk callbacktilLes Misérables på Århus Teater med regissøren Georg Malvius .

Georg Malvius

Oscar Collin Musikalartist

Oscar Collin

StagePooler veldig profesjonelle og raske, og har mangeårigarbeidserfaring!

Mari Molander Molander A Casting

Bestill HMS-magasinet i dag

Bladet for deg som arbeider med og for helse, miljø og sikkerhet.

Kontakt

P.b. 130, N-2261 Kirkenær +47 469 41 000 [email protected]

Snarveier

Nyhetsbrev